Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

Hrvatski English

Naslovnica

|

Program

|

Brodovi

|

Kontakt

|

Mapa

|

Saznajte više

|

Dobrodošli na stranice Adriane Cavtat, agencije za brodoprijevoz

Naš obiteljski posao pruža širok program raznolikih izleta prema najljepšim destinacijama u dubrovačkom području pa godišnje preveze više tisuća zadovoljnih putnika. Tokom čitave turističke sezone organiziramo izlete prilagođene većini zahtjeva– i to od plaža Lopuda pa sve do obala Cavtata.

Dubrovnik, biser Jadrana, konstantno unaprijeđuje svoju ponudu, a gosti koji ga posjećuju stalno povećavaju svoje zahtijeve. Grad se polako okreće sofisticiranijim posjetiteljima koji točno znaju kako žele provesti svoje praznike. Sa naših više od 20 godina iskustva, stalno se trudimo unaprijediti našu ponudu i prilagoditi je potražnji koja vlada, te tako pružiti najbolje pomorsko iskustvo predivne dubrovačke obale.

Naša flota broji 11 većih i manjih brodova sa različitim karakteristikama kojima upavlja tim veoma iskusnih i obrazovanih te certificiranih pomoraca. Sa njima izvodime izlete u vlastitoj organizaciji, u suradnji sa domaćim i inozemnim agenicjama ili pojedincima koji žele zasebnu uslugu i izlet. Naš se posao tako bazira na profesionalnoj i individualnoj usluzi koja je okrenuta prema željama i potrebama klijenta. Naš je cilj nadmašiti Vaša očekivanja jer je vaše zadovoljstvo naš uspijeh.

Kako bi bili u kontaktu sa našim dosadašnjim i budućim gostima, trudimo se održavati našu prisutnost na internet. Na ovim stranicama možete naći sve detalje o našem program i ponudi, pregledati razne galerije, te naučiti više o našim brodovima, lokacijama i čitavom dubrovačkom području. Ukoliko posjećujete Dubrovnik po prvi put, svakako posjetite stranice “Saznajte više” na kojima se nalaze brojne dodatne informacije o području i povijesti. Također, porvjerite i sekciju “Mapa” kako bi vidjeli ponudu i otkrili brojne dodatne sadržaje.
Također, možete nas pronaći i putem društvenih mreža i podijeliti svoje dobre dojmove sa nama tim putem.
Ukoliko se već odmarate negdje oko Dubrovnika i zanima Vas neki od naših izleta, obratite pažnju na naš službeni logo koji se nalazi nasvim našim materijalima. Naša prodajna mjesta se nalaze u svim glavnim pristaništima i lokacijama oko Dubrovnika, Cavtata i Župe dubrovačke (ali i šire). Ukoliko imate kakvih poteškoća sa njihovim pronalaženjem ili samih upita, slobodno nam se obratite.
Želimo Vam ugodan boravak u Dubrovniku, mnogo nezaboravnih uspomena sa vašeg posjeta, te se nadamo kako ćemo Vas ugostiti na nekom od naših brodova.

Daily departures 2018

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat
Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i srugim situacijama bez prethodne najave