Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

NASLOVNICA

IZLETI

BRODOVI

KONTAKT

MAPA

SAZNAJTE VIŠE

UVJETI KORIŠTENJA

Hrvatski English

DUBROVNIK BOAT TOURS


Redovna brodska linija (Kupite online)

Za vrijeme toplih mjeseci (od travnja do listopada), Adriana održava redovnu brodsku liniju između Cavtata i Dubrovnika sa stajanjima u Mlinima, Srebrenom i Platu u Župi dubrovačkoj. Naši brodovi polaze direktno za starogradsku luku, vodeći Vas direktno do najznačajnijih atrakcija dubrovačkog staroga grada.

POGLEDAJTE IZLET


Krstarenje Elafitskim otocima (Kupite online)

U sklopu našeg glavnog izleta posjetite tri najljepša otoka Elafitskog otočja sa atraktivnim drvenim brodovima s ručkom i pićem uključenim u cijenu. Otoci su puni povijesnih ostataka, lokalnih atrakcija i predivnih plaža za opuštanje.

POGLEDAJTE IZLET


Piknik na otoku Supetru (Kupite online)

Posjetite otok Supetar smješten ispred Cavtata i opustite se na mirnim plažama okruženi netaknutom prirodom. Otok je uistinu odmaknut od gradske vreve često prepunog ljetnog Dubrovnika, a restoran I bar pružaju osvježenje i tradicionalne specijalitete.

POGLEDAJTE IZLET

Dobrodošli na stranice Adriane Cavtat, turističke agencije

Adriana Cavtat je obiteljska turistička agencija sa 30 godina iskustva u organiziranju izleta u dubrovačkoj okolici. Sa našom flotom deset većih i manjih brodova  organiziramo i nudimo dnevne izlete na Elafitske otoke, transfere, panoramske vožnje oko dubrovačkih gradskih zidina, vjenčanja na brodu i druge vrste privatnih najmova.

Održavamo i redovnu brodsku liniju između Dubrovnika, Cavtata, Mlina, Srebrena, Plata i otoka Lokruma. U našoj ponudi imamo i otok Supetar smješten ispred Cavtata na kojem možete pronaći predivne plaže, bar i restoran sa lokalnim specijalitetima.

Našim brodovima upravlja tim veoma iskusnih i obrazovanih te certificiranih pomoraca, a naš se posao tako bazira na profesionalnoj i individualnoj usluzi koja je okrenuta prema željama i potrebama klijenta. Naš je cilj nadmašiti Vaša očekivanja jer je vaše zadovoljstvo naš uspjeh.

Želimo Vam ugodan boravak u Dubrovniku, mnogo lijepih i nezaboravnih uspomena sa vašeg posjeta, te se nadamo kako ćemo Vas ugostiti na nekom od naših brodova i izleta.

DUBROVNIK

16.0°C

Ponedjeljak, 25.03.2019.

Max. 

16.9°C

Min. 

13.5°C

UTO 26.03.


15.9°C 11.7°C

SRI 27.03.


16.0°C 10.7°C

ČET 28.03.


16.0°C 9.0°C


Krstarenje Elafitskim otocima
(Kupite online)

Daily departures

Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i drugim situacijama bez prethodne najave

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat