Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

Hrvatski English

Naslovnica

|

Program

|

Brodovi

|

Kontakt

|

Mapa

|

Saznajte više

|

Noćna vožnja

Uz svu raznoliku dnevnu ponudu, Dubrovnik ima mnogo za ponuditi i noću, ponekad i više nego danju. Kada gradom ne vladaju visoke temperature, mnoga događanja se mogu održati i na otvorenome.Upravo zbog toga je večer najbolje vrijeme za posjet staroj gradskoj jezgri. Brojni restorani poput Amoreta ili Lokande nude vrhunsku ponudu, neovisno preferirate li mesna ili riblja jela. Noću, Stradun – glavna ulica starog grada oživi u sasvim novome ruhu sa uličnim izvođačima i starim tradicijama. Također, mnoge lokacije staroga grada postaju pozornice predstava koje se odigravaju u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara a gotovo svaku noć se održava i poneki koncert.

Povrh razgledavanja svih ovih atrakcija, možete krenuti i u jednostavno razgledavanje znamenitosti i uživati u diskretno osvjetljenim starim zgradama poput dubrovačke katedrale, crkve Sv. Vlaha, zidina, franjevačkog samostana ili glavnih tvrđava. Cijeli grad se može obići po ugodnom večernjem zraku sa ničim osim zvjezdanog neba iznad glava.

Nakon otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara (10. srpnja), Adriana vozi posebnu Noćnu vožnju za Dubrovnik, sa polascima iz Cavtata, Plata i Mlina. Nakon vožnje uz zalazak sunca, brod na vožnji prolazi među luksuznim jahtama koje su obično usidrene ispred stare dubrovačke luke. Pristajemo odmah blizu Straduna, sa svim njegovim atrakcijama. Povratak za Župu dubrovačku i Cavtat je u 23:00, naravno, u slučaju ako ne odlučite ostati duže u Dubrovniku.

Cavtat

19:30

Hotel Albatros

19:35

Plat

19:45

Mlini

20:00Povratak iz Dubrovnika

23:00Daily departures 2016

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat
Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima bez prethodne najave